Vrijwilligers gezocht!

Uiteraard houdt de beheerder de kinderboerderij niet alleen draaiende, samen met een toegewijd team van vrijwilligers zorgt ze dat de boerderij er netjes uit blijft zien en de dieren goed verzorgd worden.

Met name voor het horeca gedeelte zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers, hier hoort ook een stukje huishoudelijke dienst bij. Als je hier interesse in hebt, kom dan vooral een keer langs of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zouden het super leuk vinden!

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met de kinderboerderij via telefoonnummer 0492-539309 of 06-15156480 en vraag naar de beheerder. Langskomen mag natuurlijk ook altijd, dan kun je meteen zien wat de werkzaamheden inhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top