Vacatures

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Vrijwilligers zijn onmisbaar op de kinderboerderij en speeltuin, zonder hen kunnen de hekken gesloten worden. Zij zijn iedere dag, wekelijks of maandelijks op de Kinderboerderij te vinden. De vrijwilligers- van jong tot oud- zijn op verschillende gebieden actief. Ze helpen bij de verzorging van de dieren, de tuin , de speeltuin, helpen in de kantine en/ of houden zich bezig met onderhoud- en renovatiewerkzaamheden.
Lijkt het je leuk om met dieren en/ of kinderen bezig te zijn? Ben je handig? Werk je graag met de schoffel of sta je liever in de kantine? En heb je wat tijd over? Dan zien we graag je aanmelding persoonlijk, via de e-mail of telefonisch tegemoet (vraag naar Joke, Juliette of Linda).
Soorten vrijwilligerswerk:
Dierverzorging: Het verzorgen van dieren is veel en best hard werk. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die zich graag bezighouden met de verzorging/ observering van de dieren. Ze voeren de dieren, observeren ze, knuffelen/ spelen met ze en maken de hokken schoon enz. 
Kantine en terras: Het werken in de kantine en op het terras is gezellig en afwisselend werk, waarbij je veel contact hebt met de bezoekers. Het terras is open tijdens de openingstijden van de kinderboerderij en speeltuin. De werkzaamheden bestaan uit het verkopen van ijs, frisdrank, koffie, thee, snoep en andere consumpties. Daarnaast wordt de kantine, keuken en terras netjes gehouden en wordt er voor gezorgd dat de bezoekers op een leuke manier geholpen worden. Evt. ook organisatie van kinderfeestjes en andere activiteiten.
Klussenteam: deze zorgt voor het onderhoud van de kinderboerderij en speeltuin. Zij bouwen nieuwe verblijven, doen klein onderhoud, schilderen en doen allerlei andere werkzaamheden. Er zijn ook incidentele vrijwilligers nodig die het klussenteam komen versterken als het nodig is zoals: elektricien, stratenmaker, schilder, loodgieter, timmerman.
Ook zijn er diverse tuinwerkzaamheden mogelijk.
Wat zoeken we: ,Enthousiaste en serieuze mensen, goede beheersing  van de Nederlandse taal, goed met kinderen en dieren kunnen omgaan, het leuk vinden om in de buitenlucht te werken en in het bezit van een VOG of bereidheid deze aan te vragen.
Wat bieden we: Een gezellig en sociaal team van vrijwilligers waar je deel vanuit maakt, fijne werkomgeving met dieren/ kinderen en de natuur, veel leuke/ nieuwe contacten. Na gebleken geschiktheid krijgt u van ons een vrijwilligersvergoeding.
Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en meld je nu aan als vrijwilliger!
 

8 reacties op “Vacatures”

 1. Tessa Roijackers

  Hallo,
  Ik ben Tessa ben 20 jaar oud en kom uit helmond. Ik ben al een tijdje opzoek naar vrijwilligerswerk en zou dit graag bij jullie doen. Ik heb een tijdje terug al een mailtje gestuurd met daarin cv en mijn gegevens. Ik hoor graag snel iets van jullie!
  Vriendelijke groet,
  Tessa Roijackers

  1. Hallo Tessa,

   Wij krijgen nu pas je bericht dat je via de website had gegeven vorig jaar, als je nog interesse hebt zou je ons dan een mailtje kunnen sturen op info@kinderboerderijdeveldhoeve.nl of een pb sturen via onze facebookpagina of bellen naar 0492-539309.

   Mvg Linda van de Sande (Kinderboerderij & speeltuin de Veldhoeve)

 2. Stan Kawarmala

  Geachte heer/mevrouw,

  Middels dit bericht wil ik mij graag aanmelden als vrijwilliger op jullie kinderboerderij. Momenteel zit ik zonder werk en wil ik heel graag mijn handen uit de mouwen steken en mijzelf nuttig maken. Ik heb een hart voor dieren en kwam daarom terecht op jullie site toen ik zocht naar vrijwilligerswerk. Zelf heb ik thuis ook altijd dieren gehad samen met mijn vrouw. Ook hebben wij meerdere keren diertjes in huis genomen om te verzorgen / op te lappen.

  Heel graag zou ik een aantal uur per week als vrijwilliger komen werken bij de dierenverzorging of bij de kantine/terras.

  Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Stan Kawarmala.

  1. Hallo Stan,

   Wij krijgen nu pas je bericht dat je via de website had gegeven vorig jaar, als je nog interesse hebt zou je ons dan een mailtje kunnen sturen op info@kinderboerderijdeveldhoeve.nl of een pb sturen via onze facebookpagina of bellen naar 0492-539309.

   Mvg Linda van de Sande (Kinderboerderij & speeltuin de Veldhoeve)

 3. Ingrid Verbruggen

  Hallo
  Ik ben Ingrid verbruggen en ben 44 jaar jong. Heb paar jaar overgebleven op een school in Beek en Donk. Ik heb dat met veel plezier gedaan. Ik laat nu honden uit maar heb nog genoeg tijd over! Ik ga ervan uit dat de speeltuin nu nog niet open is ivm corona. Mijn interesse ligt bij de omgang met kinderen en de kantine. Vroeger altijd bijbaantje in horeca gehad.
  Graag hoor ik van jullie
  Met vriendelijke groet
  Ingrid Verbruggen
  0624522467

  1. Hallo Ingrid,

   Wij krijgen nu pas je bericht dat je via de website had gegeven vorig jaar, als je nog interesse hebt zou je ons dan een mailtje kunnen sturen op info@kinderboerderijdeveldhoeve.nl of een pb sturen via onze facebookpagina of bellen naar 0492-539309.

   Mvg Linda van de Sande (Kinderboerderij & speeltuin de Veldhoeve)

  1. Hallo Ingrid,

   Wij krijgen nu pas je bericht dat je via de website had gegeven vorig jaar, als je nog interesse hebt zou je ons dan een mailtje kunnen sturen op info@kinderboerderijdeveldhoeve.nl of een pb sturen via onze facebookpagina of bellen naar 0492-539309.

   Mvg Linda van de Sande (Kinderboerderij & speeltuin de Veldhoeve)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top